Nyhedsbrev

 

Nyhedsbrev forår 2018

JQ Stålmontage A/S, og datterselskabet Inovenit ApS, kan præsentere flere nyheder dette forår.

Hos JQ stålmontage, er der på maskinsiden investeret i en ny kantpresse der kan klare op til 4000 millimeter i bredden, og bukke plader i indtil 10 millimeters tykkelse i almindeligt stål og aluminium, og op til 8 millimeter i rustfrit stål. Der er også investeret i en ny glasblæsekabine, hvor der kan glasblæses konstruktioner på op til 7000x3000x3000 millimeter. Det er blevet dagligdag, at virksomhedens pladelaser letter og effektiviserer skæringen af de mange forskelligartede pladedele der indgår i de stål- eller aluminiumskonstruktioner der produceres, såvel bygningsstål som stålkonstruktioner til maskiner. Maskinen klarer plader i op til størrelsen 1500x 3000 millimeter, den skærer i op til 20 millimeters tykkelse i almindeligt stål, op til 15 millimeter i rustfrit stål og op til 10 millimeter i aluminium.  

Virksomhedens medarbejdere, og den tekniske stab efteruddannes eller vedligeholder løbende deres kvalifikationer. På bygningssiden er virksomheden certificeret til at levere bygningsstål jf. EN 1090 i EXC.3. Ligesom virksomhedens medarbejdere er certificerede til at svejse på stål- eller aluminiumskonstruktioner der indgår i bygninger. Færdige tegninger på basis af rådgiver tegninger eller kundeskitser færdiggøres til produktionstegninger af den tekniske stab i 2D.

Forskellige maskinkonstruktioner, maskindele eller skeletter til maskiner i almindeligt stål, specialstål eller rustfrit stål, er en ikke uvæsentlig del af virksomhedens produktion, der produceres her typisk med en tolerance på + - 1 millimeter.

Datterselskabet Inovenit ApS har siden 2014, udviklet og solgt overdækninger til cykler, renovation og andre produkter til landskab, friarealer og byrum. Fra den gennem tiden meget forskelligartede produktion kan nævnes, bænke, siddeplinte, cykelstativer, stålkanter, plantekasser, ramper, broer og platforme. Alle produkter produceres i Køge af JQ Stålmontage A/S.

Af nyudviklede produkter i det i 2017, kan nævnes en moderne klassisk bænk, og en videreudvikling af overdækningerne med søjler og spær der spreder sig som grene på et træ. Denne overdækning findes nu som standard for en række cykelstativer 90 grader og 2 rækker cykler 90 eller 45 grader.

Er pladsen trang, forhandler Inovenit Aps, 2 etages cykelstativer fra den førende tyske producent Orion. Stativerne kan leveres med teleskopisk udtræk og gasdæmpere for at lette parkeringen på øverste etage. 

Med de nye tiltag og vores dedikerede medarbejdere går vi i dette forår og resten af 2018 møde med stor entusiasme og er klar til at løse Jeres opgaver, store som små.

 

Se hjemmesiderne www.jq-staalmontage.dk og www.inovenit.dk der viser mere af det vi kan.

 

Med venlig hilsen.

JQ Stålmontage A/S og Inovenit ApS