Om os

JQ Stålmontage A/S

Virksomheden ligger tæt på afkørsel 31B på Køge bugt motorvejen. Ca. 2-3 minutters kørsel fra selve motorvejen. Placeringen er således meget central, virksomheden ligger også placeret tæt på det store logistikcenter i Køge, samt den nye fjerntogsstation og S togsstation. Med den nye Ringsted København jernbane ca. 20 minutter til København H.

Virksomhedens produktionsfaciliteter er ca. 2000 m². Værkstedet her en lofthøjde på ca. 4,5 meter og er udstyret med en pladelaserskærer, en kantpresse, en hydraulisk saks, 2 save, den ene automatisk. Hertil et antal søjleboremaskiner og mange svejseværker for både  MIG og MAG svejsning. Værkstedet er også udstyret med 2 stk. 3,2 tons portalkraner.

Medarbejderstaben

JQ Stålmontage, har mange meget velkvalificerde medarbejdere, der løbende videreuddannes og til stadighed fornyr deres svejsecertifikater så virksomheden til stadighed er i stand til at udføre svejsearbejder i stål, rustfrit stål og aluminium. Virksomheden har også typisk 3 lærlinge der meget ofte når de er færdigtuddannede ansættes i virksomheden.

Claus frederiksen har suppleret sin uddannelse således at han er godkendt til at være Svejsekoordinator.

De medarbejdere der udfører montagearbejde, har de nødvendige kurser, i sikkerhed og også er godkendt til at arbejde tæt på jernbaneanlæg. Virksomhedens løftegrej godkendes jævnligt.

Virksomheden har en profesionel bestyrelse.

Virksomhendens daglige ledelse udgøres af indehaveren Jan Qvortrup selv, bogholder Lotte Qvortrup og Værkfører/produktionschef Claus frederiksen.

Montageplanlægning varetages af Jan Mou, derogså er i stand til at udfylde funktionen som projektleder sammen med Claus Frederiksen og Bo Frederiksen.

Vil du i kontakt med os?

Vi kan kontaktes på hovednummeret alle dage i tidsrummet kl. 06.00 – 18.00. Søger du en specifik medarbejder, kan du henvende dig i vores telefontid:

Mandag – torsdag kl. 06.30 – 15.00
Fredag kl. 06.30 – 11.30

(+45) 46 18 77 12
info@jq-staalmontage.dk