Pladebearbejdning

Plader til sammensatte konstruktioner eller pladedele der ikke indgår i konstruktioner er en væsentlig del af produktionen hos JQ Stålmontage A/S.

I mange af de konstruktioner der forlader virksomheden indgår plader eller pladedele som integrerede elementer. Eller plader leveres færdige til kunder.

Virksomheden kan med plader bearbejde på flere forskellige måder

Ved laserskæring.
Ved klip.
Ved buk.
Ved valsning

Laserskæring

I virksomhedens pladelaser er der kapacitet til:

Sort stål – 0,5-20 mm pladetykkelse
Rustfrit stål – 0,5-15 mm pladetykkelse
Aluminium – 1-15 mm pladetykkelse

Laseren klarer plader i format 1500×3000 mm.

Pladerne i laseren kan skæres præcis i den form kunden efterspørger, enten ud fra egne tegninger. Eller produktionstegninger udarbejdet af JQ Stålmontage. Præcisionen på de forskellige emner er meget stor.

I pladerne kan der indgraveres evt. ID, bukkelinier/ punkter, eller placeringslinier for dele som svejses sammen med den pågældende plade.

Vi udfører gerne rene laserskærings opgaver for kunder.

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder inden for laserskæring, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os gerne allerede i dag på 46 18 77 12 eller info@jq-staalmontage.dk.

Klip

Ukomplicerede plader kan klippes i de korrekte størrelser i virksomhedens hydrauliske pladesaks, der klarer plader i indtil 10 mm tykkelse i format 1500×3000 mm.

Buk

Virksomhedens kantpresse/ bukkemaskine, klarer plader helt op til 2000×4000 mm. Og i indtil 8 mm tykkelse.

Kantpressen er fuldstændig computerstyret. Og vi er velforsynede med bukkematricer til maskinen.
Maskinen er samtidig forsynet med hydrauliske løfteborde i fronten der klarer buk af tunge plader så maskinen kan betjenes af en enkelt medarbejder.

Pladevalsning

Runde plademner kan valses i runde former i vores valse. Specielt til stålkanter i sort stål eller cortinstål, tegnet i mere eller mindre fri former til projekter med forskellige radier er valsen en nyttig maskine.

Vil du i kontakt med os?

Vi kan kontaktes på hovednummeret alle dage i tidsrummet kl. 06.00 – 18.00. Søger du en specifik medarbejder, kan du henvende dig i vores telefontid:

Mandag – torsdag kl. 06.30 – 15.00
Fredag kl. 06.30 – 11.30

(+45) 46 18 77 12
info@jq-staalmontage.dk